De eerste indruk …

De eerste indruk …

Wie kent deze “one-liner” niet? Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken! Dit geldt niet alleen in een zakelijke omgeving (denk aan sollicitatie gesprekken) maar ook gewoon in het dagelijkse leven.

De combinatie van uitstraling en persoonlijkheid is nog nooit zo belangrijk geweest als juist nu! Hoe blijf ik dicht bij mezelf maar onderscheid ik mij toch van al die anderen?

De basis hiervoor is een combinatie van je non-verbale en verbale communicatie. Hiermee bedoelen we je lichaamshouding, je voorkomen, je uiterlijke verzorging, je kleding, maar ook je taalgebruik en de woorden die je gebruikt.  Kortom, je uitstraling!

Zeker wanneer je niet lekker in je vel zit is het belangrijk dat je aandacht geeft aan aan je uitstraling omdat het je houvast en zelfvertrouwen geeft.

Wanneer je hulp kunt gebruiken bij de eerste indruk die jij achter wilt laten is wellicht ons “eerste indruk advies” iets voor jou!

Wij houden je dan de spiegel voor en benoemen de aandachtspunten waarmee je aan de slag kan om vooral het geloof in jezelf en dus je zelfvertrouwen te vergroten.

We doen dit in een gesprek van ongeveer 60 minuten. De kosten hiervan bedragen 65,00 Euro (incl. btw).