Beleving? Ik wil wel eens wat anders …

Strookt je beleving niet met de werkelijkheid?

Zit je niet lekker in je vel omdat je “richting” mist of van “richting” wilt/moet veranderen? Of omdat je wel ontdekt hebt wat je niet wilt maar nog niet zo goed weet wat je wel wilt? Ben, of raak je je baan kwijt? Weet je je niet zo goed te profileren of te presenteren?

Denk dan eens na of het maken van een persoonlijkheidsprofiel iets voor je kan zijn. Tijdens dit gesprek staan we stil bij wie je nu bent en wat je theoretische mogelijkheden en beperkingen zijn. Zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als wel op het zakelijk vlak.  Klik op “Mijn persoonlijkheidsprofiel” voor de mogelijkheden, de te investeren tijd en de kosten hiervan.

Om wat beter in kaart te kunnen brengen wie je bent, wat je wilt en wat je kunt maken we gebruik van het assessment materiaal van Thomas International.
Het geeft via een persoonlijkheidsanalyse goed weer wie je op dit moment bent, wat je mogelijkheden zijn, wat je beperkingen zijn en welke stappen je kunt zetten om hier op een constructieve manier mee om te gaan.

De analyse (klik hier voor een voorbeeld) wordt in een persoonlijk gesprek met je besproken en wij maken samen met jou een stappenplan om “verandering” in gang te zetten. Je krijgt dit stappenplan en een samenvatting van de analyse mee naar huis.

Het afnemen van de analyse kost je 10 minuten en gebeurt in principe door het invullen van een keuzeformulier via internet. Je doet dit gewoon thuis. Wanneer je geen internet hebt sturen wij het formulier naar je op, vul je het in en stuur je het weer naar ons terug.
Wij werken de analyse vervolgens uit en gaan deze in een persoonlijk gesprek met je doornemen en bespreken. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging. Dit persoonlijke gesprek duurt ongeveer 2 uur en vindt plaats op een tussen ons af te spreken locatie.

De kosten van deze analyse inclusief gebruik licentie, voorbereiding, bespreking, stappenplan en samenvatting bedragen  249,00 Euro (incl. btw) maar exclusief eventuele  reiskosten.
Wij zijn sinds 1998 gecertificeerd om deze analyse af te nemen.