085 - 8500186
info@lijvz.nl

Ja, dat wil ik …

Wat goed dat je meer wilt gaan bewegen!

De eerste stap heb je gezet. De tweede stap is dat ik samen met jou onderzoek wat je leuk vindt. We kunnen dat virtueel doen, maar natuurlijk ook gewoon tijdens een ontmoeting. Dat kan bij jou thuis zijn of gewoon ergens buiten in de natuur. Deze ontmoeting is gratis, mede ook omdat we dan even kunnen kijken of het klikt tussen ons.

Als we een klik hebben en je wilt met mij als coach aan de slag, stel ik samen met jou een beweegprogramma op. Enkele mogelijke vormen van bewegen tref je hieronder op de site aan. Het beweegprogramma is helemaal op jou afgestemd. Ik zal je voor een deel actief begeleiden tijdens bepaalde onderdelen uit het beweegprogramma. Het uitgangspunt is dat ook de kleinste verbetering een verbetering is. De lat ligt dus net zo hoog als dat jij aankunt.

Leuk als je mij belt of een mailtje stuurt….

Ook als je nog vragen hebt natuurlijk..

Hartelijke groet,

Bas Duizer

085-8500186

info@lijvz.nl