085 - 8500186
info@lijvz.nl

Je weet wel wat je niet wil …

OK, je weet dus wel wat je niet wilt, maar nog niet zo goed wat je wel wilt!

Wat een uitdaging om samen met jou uit te mogen zoeken wat je wel wilt. Nu voor jou helder is wat je niet wil gaan we in kaart proberen te brengen waar jij je goed bij voelt. We laten het verleden zo veel mogelijk achter ons, en kijken samen vooruit. Een eerste kennismaking is gratis omdat we beseffen hoe belangrijk het is dat er een “klik” is. Als dat goed voelt gaan we aan de slag.

 

Onze partners bieden diensten aan op het gebied van Image-Consultancy (uitstraling & verbale- en nonverbale communicatie), Coaching (het nu en visualisatie van je toekomst) en Counseling (oplossingen waarbij je dicht bij je eigen identiteit blijft). En daarnaast tref je een keur van specialisten aan op het gebied van schoonheidsbehandelingen, massages, sauna & wellnesscentra etc. 

Wanneer je het lastig vindt om je eigen hulpvraag vast te stellen neem dan gerust contact op met een van de partners. Zij zullen je helpen om te kijken bij welke partner je hulpvraag het beste past. Liever wat meer afstand? Stuur dan een mailtje naar info@lijvz.nl waarin je aangeeft dat je graag even contact wilt om je hulpvraag zo goed mogelijk in kaart te brengen. Wij nemen dan contact op met jou op de manier die jouw voorkeur heeft. Op zaterdag en zondag kan je ook tussen 20.00 en 22.00 uur (anoniem) met ons chatten.