085 - 8500186
info@lijvz.nl

Over lijvz.nl

Lekker in je vel zitten is niet zo vanzelfsprekend als dat het klinkt.

Bewegen helpt om lekker in je vel te zitten. Beweging is cruciaal voor je mindset en je fysieke gezondheid. Als beweegcoach zorg ik er voor dat bewegen (weer) leuk wordt. Ik maak beweegprogramma’s voor Zorginstellingen, woonvormen voor senioren, bedrijven en particulieren. En voor iedere leeftijd. Informeer naar de mogelijkheden.

Speciaal voor senioren is er een programma dat afgestemd is op de thuissituatie en de fysieke mogelijkheden die er zijn. Dit programma is bijzonder geschikt voor woonvormen voor senioren of verzorgingstehuizen. Indien van toepassing stemmen we het programma af met de huisarts en de fysiotherapeut. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Bas Duizer.

Je leefstijl aanpassen om je lekkerder in je vel te voelen zitten is vandaag de dag een hot item. Maar je gedrag veranderen staat of valt met jouw drijfveren om hiermee aan de slag te willen en de doelen die je redelijkerwijs kunt behalen.

En juist daar kan ik je mee helpen. Individueel of in (klein) groepsverband.

Na een carrière in de retail, detachering- en uitzendwereld werk ik de laatste jaren als touringcarchauffeur waardoor ik weet hoe belangrijk beweging voor je is. Mijn ervaring als mantelzorger zorgt er voor dat ik mij goed kan inleven in de belevingswereld van zorgvragers en ouderen.

Bel voor meer informatie met 06 53 779 010 of stuur een mailbericht naar info@lijvz.nl

 

 

Bas Duizer