Vanaf vandaag

Het allerbelangrijkste is dat je “mee blijft doen”.

Hiermee bedoelen we dat je zo nu en dan naar buiten gaat om een frisse neus te halen, of dat je iets leuks gaat doen, dat je lief voor jezelf mag zijn, dat je onder de mensen komt, dat je goed ontspant, dat je goed slaapt, etc.

Zit je niet lekker in je vel omdat je “richting” mist of van “richting” wilt/moet veranderen? Of omdat je wel ontdekt hebt wat je niet wilt maar nog niet zo goed weet wat je wel wilt? Ben, of raak je je baan kwijt? Weet je je niet zo goed te profileren of te presenteren?
Denk dan eens na of het maken van een Persoonlijkheids Profiel Analyse iets voor je kan zijn. Tijdens dit gesprek staan we stil bij wie je nu bent en wat je theoretische mogelijkheden en beperkingen zijn (zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als wel op het zakelijk vlak).

De analyse (PPA Analyse voorbeeld) wordt in een persoonlijk gesprek met je besproken en wij maken samen met jou een stappenplan om “verandering” in gang te zetten. Je krijgt dit stappenplan en een samenvatting van de analyse mee naar huis. Je zult verrast zijn van je eigen (on)mogelijkheden!

Meer lezen over de Persoonlijkheids Profiel Analyse? Klik op Mijn Persoonlijkheidsprofiel.

In de interactie tussen ons en met elkaar ontstaat vanzelf het moment waarbij duidelijk wordt of je jezelf kunt “vlot trekken” of dat professionele begeleiding gewenst is. Mocht je professionele begeleiding nodig hebben dan overleggen we samen over de te volgen stappen die het beste bij jou passen.