Over ons

Lekker in je vel zitten is niet zo vanzelfsprekend als dat het klinkt.

Deze site kan jou helpen wanneer je een zetje nodig hebt om de eerste stap te zetten naar het begin van een positievere kijk op jezelf en de rest van de wereld.

Lekkerinjevelzitten.nl is een initiatief van Nexxacom (The next level in partnership). Wij helpen je niet alleen om (weer) lekker in je vel te zitten, wij gaan ook samenwerkingsverbanden aan met zogenaamde “Feel Good” en “Persoonlijk Welzijn” partijen aan. Deze brengen wij graag onder de aandacht zodat hun dienst en/of product  jou kan helpen om “lekker in je vel te zitten”.

De drijvende kracht achter Nexxacom is Bas Duizer. Hij is initiator van dit platform en podium. Na een carrière in de mannenmode, ICT en Detachering is hij nu deels werkzaam als touringcarchauffeur. Het ondernemersbloed blijft natuurlijk toch kriebelen en sinds kort is Bas met dit initiatief gestart.
Hij is sinds 1998 gecertificeerd bij Thomas International voor het afnemen van Persoonlijkheids Profiel Analyses (PPA’s) en hij heeft eind 2012 met succes een opleiding Mediation gevolgd.
Hierdoor is een breed spectrum ontstaan aan werkervaring in diverse branches, (mensen)kennis en tools welke hij graag inzet om van dit platform en podium een succes te maken.

Bas is geboren in Leerdam (1957),  vliegert graag op het strand, doet sinds 2 jaar aan yoga (bedankt Youp!), is vaak voor werk en privé verhuisd en woont vandaag de dag in de regio Haarlem. Als je Bas zelf wilt spreken bel dan met 06 53 779 010 of gebruik het contactformulier.