085 - 8500186
info@lijvz.nl

Partner voorwaarden

Stel je voor dat jij een bijdrage kan leveren aan de meer dan 1 miljoen mensen die op de een of andere manier niet lekker in hun vel zitten?

 

Daar wil je toch aan meedoen? Er bij horen? Sluit je daarom nu aan bij “lekkerinjevelzitten.nl” zodat we samen mensen kunnen helpen die niet lekker in hun vel zitten.

Dit platform wil een ontmoetingsplaats zijn voor hulpvragers aan de ene kant  en mentale- en fysieke “hulpverleners” aan de andere kant.

Wanneer jouw dienst of product een aanvulling of uitbreiding is op de inmiddels genoemde diensten en/of producten op dit platform dan maken we heel graag kennis met je!

Omdat we nog aan de bekendheid van dit platform werken is deelname* vooralsnog gratis.

 

Wat levert het je op?

Onder de pagina lijvz.nl/partners gratis introductie van je bedrijf of persoonlijke profiel met een directe koppeling naar je eigen website.

 

Door toekomstige lokale events of workshops grote(re) betrokkenheid bij het uitrollen van het platform en je eigen “business”.

 

Een platform dat actief is in een enorme en groeiende markt en waarbij we stapsgewijs uitbreiden in de hulpvraag van de doelgroep.

 

Door het delen van kennis en passie verbreding van je horizon.

 

Nieuwe collega’s die raakvlakken hebben met eenzelfde hulpvraag.

 

Wat vragen wij van jou?

 

Halfjaarlijkse bijdrage aan de weblog van lekkerinjevelzitten.nl met een thema wat gaat over jouw business en lekker in je vel zitten.

 

“Partner van lekkerinjevelzitten.nl” vermelding in de footer van je website.

 

Toestaan van reviews op de site van lekkerinjevelzitten.nl

 

*Onder voorwaarden (informeer bij info@nexxacom.nl of bel met 085-8500186)