085 - 8500186
info@lijvz.nl

Coaches

Nexxacom. Coachingstrajecten op maat.

Hoi, ik ben Bas Duizer en ik ben de drijvende kracht achter Nexxacom.

Na een carriere in de Retail (kleding), Detachering (HRM) en Uitzenden (PZ en Administratie) ben ik vandaag de dag actief als (parttime) touringcarchauffeur. Hierdoor is een breed spectrum ontstaan aan werkervaring in diverse branches, (mensen)kennis en tools welke ik graag inzet om anderen te helpen. Ik ben sinds 1998 gecertificeerd bij Thomas International voor het afnemen van Persoonlijkheids Profiel Analyses (PPA’s) en heb eind 2012 met succes een opleiding Mediation gevolgd.

Een coachingstraject bij mij betekent dat we op basis van een Persoonlijkheidsprofiel analyse samen aan de slag gaan met jouw eigenschappen (wat maakt dat je bent wie je bent) , jouw (on)mogelijkheden en jouw groei potentie. Met groei potentie bedoel ik je flexibiliteit om mee te kunnen bewegen in je werk/prive en leef(tijd) situaties, maar ook of er groeimogelijkheden zijn om je te laten omscholen of totaal iets anders te gaan doen.

Samen bepalen we hoeveel sessies hiervoor nodig zijn. Er is bijna altijd een combinatie van gesprekken aan tafel en ervaringen delen in de dagelijkse praktijk en/of op de werkvloer. Mijn uurtarief voor een coachingstraject is € 65,00 inclusief btw. Het afnemen en uitwerken (3 modules) van de Persoonlijkheidsprofiel analyse kost je € 450,00 inclusief btw.

Meer weten, of een gratis kennismakingsgesprek? Bel 085-8500186 of stuur een mail naar info@nexxacom.nl

Wil jij als Coach hier je diensten aanbieden?

Mensen helpen die niet lekker in hun vel zitten?

Ben jij Coach en geeft het jou ook zo veel plezier om mensen te kunnen helpen die niet lekker in hun vel zitten?
Wij zoeken nog coaches die zich onderscheiden in de manier waarop zij in het leven staan en hun client tegemoet treden.
Interesse? Bel met 085-8500186 of stuur een mail naar info@nexxacom.nl