085 - 8500186
info@lijvz.nl

Image consultants

Lijvz.nl...... lifestyle platform voor iedereen die (even) niet lekker in zijn of haar vel zit.

Wanneer je Image consultant bent en graag als partner een bijdrage wilt leveren met kleur- en stijladviezen of verbale- en nonverbale communicatietechnieken dan komen wij graag in contact met je. Bel met Nexxacom … 085 – 8500186 of stuur een mailberichtje naar info@nexxacom.nl

 

Non verbale communicatie …

Bij Kleur & Stijl hebben we het niet alleen over de kleur en stijl van je kleding. Ook je bril, je schoenen, je broekriem, je kapsel, je accessoires, etc. maken deel uit van wat je uitstraalt.

Daarnaast speelt uiterlijke verzorging een ontzettend belangrijke rol. Afhankelijk van je werk en je persoonlijke situatie kunnen onderdeel van je uiterlijke verzorging onder andere zijn: je haardracht, je make-up, je nagellak en lippenstift, en bij mannen details zoals haartjes op plekken waar ze niet thuis horen, etc. etc.

Wees je ook bewust dat er een relatie is tussen kleur en emotie. Zo is rouwkleding vaak donker, dragen leidinggevenden graag donkerblauw of grijs, loopt een timmerman in beige en hovenier in groen.  Kleur kan je dus helpen bij WAT je wilt uitstralen!

Ons Kleur & Stijl advies helpt je bij het bepalen van waar jij op moet letten en wat je kunt verbeteren. Afhankelijk van de kleur van je huid, je haarkleur en de kleur van je ogen bepalen we welke kleuren en kledingstijl bij jou en je lichaamsfiguur passen. We combineren dit overigens bij voorkeur met een Persoonlijkheids Profiel Analyse zodat we echt het onderste uit de kan kunnen halen voor wat betreft jouw “zijn” en “uitstraling”.

Kleur en Stijladviezen kunnen we aanbieden vanaf € 65,00 tot € 165,00. Combineer je het met een Persoonlijkheids Profiel Analyse dan zijn de prijzen vanaf € 299,00.  Tijdens een kort en gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten bepalen we samen wat voor jou het meest waardevolle adviestraject is en welke kosten daaraan verbonden zijn.

 

Verbale uitstraling …

Zoals we al eerder hebben gezegd staat of valt je eerste indruk met uitstraling.
Het is diezelfde uitstraling die je houvast biedt in persoonlijke ontmoetingen en bij een sollicitatieprocedure.

Schrijf je daarom nu in voor deze (sollicitatie)training. En natuurlijk staan we dan ook stil bij je “hard skills” zoals je opleiding, ervaring en je CV.
Maar waarin wij ons onderscheiden is de aandacht voor je “soft skills”. Wij zijn er van overtuigd dat het juist je zogenaamde “soft skills” zijn die je helpen het verschil te maken.

Een (sollicitatie)training bestaat uit het afnemen van een PPA analyse*, een eerste indruk advies**  en een analyse van je persoonlijke vaardigheden in combinatie met je CV en de functie waarop je solliciteert.
Hoe presenteer je jezelf verbaal, hoe gebruik je je lichaamstaal, welke kleding trek ik aan, welke vragen kan ik stellen, welke vragen moet ik stellen, etc. etc.
Het is een 1 op 1 ontmoeting met jezelf onder begeleiding van een PPA gecertificeerde trainer.

De trainingsduur is ongeveer 6 uur en kost 399,00 euro incl. btw.
Je ontvangt daarvoor een samenvatting en bespreking van de persoonlijkheidsprofiel analyse en een presentatieadvies.
In overleg met jou kunnen we het solliciteren oefenen waarbij we een en ander vastleggen op de camera zodat we de sollicitatiegesprekken terug kunnen kijken. Hiervoor brengen we extra kosten in rekening.

*  PPA analyse: kijk even op de pagina “Persoonlijkheidsprofiel” voor meer informatie.
**  De eerste indruk: kijk even op de pagina “De eerste indruk” voor meer informatie.