085 - 8500186
info@lijvz.nl

Nexxacom, Image-consulting

Nexxacom, Image-Consulting

Non verbale uitstraling …

Bij non-verbale uitstraling heb ik het niet alleen over de kleur en stijl van je kleding. Ook je bril, je schoenen, je broekriem, je kapsel, je accessoires, etc. maken deel uit van wat je uitstraalt. Daarnaast speelt uiterlijke verzorging een ontzettend belangrijke rol. Afhankelijk van je werk en je persoonlijke situatie kunnen onderdeel van je uiterlijke verzorging onder andere zijn: je haardracht, je make-up, je nagellak en lippenstift, en bij mannen details zoals haartjes op plekken waar ze niet thuis horen, etc. etc. Wees je ook bewust dat er een relatie is tussen kleur en emotie. Zo is rouwkleding vaak donker, dragen leidinggevenden graag donkerblauw of grijs, loopt een timmerman in beige en een hovenier in groen. Kleur kan je dus helpen bij WAT je wilt uitstralen!

Het consult helpt je bij het bepalen van waar jij op moet letten en wat je kunt verbeteren. Afhankelijk van de kleur van je huid, je haarkleur en de kleur van je ogen bepaal ik welke kleuren en kledingstijl bij jou en je lichaamsfiguur passen. Ik combineer dit overigens bij voorkeur met een Persoonlijkheids Profiel Analyse zodat ik echt het onderste uit de kan kunnen halen voor wat betreft jouw “zijn” en “uitstraling”.

Ik kan je dit consult aanbieden vanaf € 65,00 tot € 165,00. Combineer je het met een Persoonlijkheids Profiel Analyse dan zijn de prijzen vanaf € 299,00.  Tijdens een kort en gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten bepalen we samen wat voor jou het meest waardevolle adviestraject is en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Verbale uitstraling …

Het zal je niet verbazen dat de eerste indruk die je maakt op anderen staat of valt met je uitstraling. Het is diezelfde uitstraling die je houvast biedt in persoonlijke ontmoetingen of bij een sollicitatieprocedure. Schrijf je daarom nu in voor deze (sollicitatie) training. En natuurlijk sta ik dan ook stil bij je “hard skills” zoals je opleiding, ervaring en je CV. Maar waarin ik mij onderscheid is de aandacht voor je “soft skills”. Ik ben er van overtuigd dat het juist je zogenaamde “soft skills” zijn die je helpen het verschil te maken.

Een (sollicitatie)training bestaat uit het afnemen van een PPA analyse*, een eerste indruk advies**  en een analyse van je persoonlijke vaardigheden in combinatie met je CV en de functie waarop je solliciteert. Hoe presenteer je jezelf verbaal, hoe gebruik je je lichaamstaal, welke kleding trek ik aan, welke vragen kan ik stellen, welke vragen moet ik stellen, etc. etc.
Het is een 1 op 1 ontmoeting met jezelf onder begeleiding van mij als PPA gecertificeerde trainer.

De trainingsduur is ongeveer 6 uur en kost 450,00 euro incl. btw.
Je ontvangt daarvoor een samenvatting en bespreking van de persoonlijkheidsprofiel analyse en een presentatieadvies.

In overleg met jou kunnen we het solliciteren oefenen waarbij we een en ander vastleggen op de camera zodat we de                                                                                                        sollicitatiegesprekken terug kunnen kijken. Hiervoor breng ik overigens wel extra kosten in rekening.

*  PPA analyse: kijk even op de pagina “Persoonlijkheidsprofiel” voor meer informatie.
**  De eerste indruk: kijk even op de pagina “De eerste indruk” voor meer informatie.