085 - 8500186
info@lijvz.nl

Nexxacom, Mediation

Nexxacom, Mediation

Hoi, ik ben Bas Duizer en ik ben de drijvende kracht achter Nexxacom.

Na een carriere in de Retail (kleding), Detachering (HRM) en Uitzenden (PZ en Administratie) ben ik vandaag de dag actief als (parttime) touringcarchauffeur. Hierdoor is een breed spectrum ontstaan aan werkervaring in diverse branches, (mensen)kennis en tools welke ik graag inzet om anderen te helpen. Ik ben sinds 1998 gecertificeerd bij Thomas International voor het afnemen van Persoonlijkheids Profiel Analyses (PPA’s) en heb eind 2012 met succes een opleiding Mediation gevolgd.

Ik ben geboren in Leerdam (1957), vlieger graag op het strand of struin door de duinen met de honden. Ik ben vaak voor werk en privé verhuisd en woon vandaag de dag in de regio Haarlem.

Ik help je graag wanneer je (prive en/of zakelijk) wel wat ondersteuning kan gebruiken op het gebied van je uitstraling (verbaal- en nonverbaal). Ook kan je bij mij terecht wanneer je al wel weet wat je niet wilt, maar nog niet zo goed weet wat je wel wilt. En mocht je in een situatie terecht zijn gekomen die uitzichtloos lijkt in een prive relatie met anderen informeer dan eens bij mij of mediation je kan helpen.

Mediation

Ik help je graag bij het oplossen van een conflict of een lastige emotionele situatie waarbij jij prive betrokken bent. Bij mediation is vooral ook het gevoel wat jij en de andere partij van mij als mediator krijgt ontzettend belangrijk om resultaten met elkaar te bereiken. Een eerste korte ontmoeting tussen jou en mij is dan ook gratis. Omdat ik alleen prive gerelateerde conflicten of emoties wil bemiddelen beoordeel ik in dit korte gesprek of ik de opdracht wel of niet aanneem. 
Meestal zijn 3 sessies van +/- 1,5 uur voldoende om een voor beide partijen acceptabele oplossing te vinden waarbij iedereen weer vooruit kan kijken.