085 - 8500186
info@lijvz.nl

Persoonlijkheids Analyse

OK, je weet dus wel wat je niet wilt, maar nog niet zo goed wat je wel wilt!

Om wat beter in kaart te kunnen brengen wie je bent, wat je wilt, en wat je kunt, maken we gebruik van het assessment materiaal van Thomas International.

Het geeft via een persoonlijkheids analyse goed weer wie je op dit moment bent, wat je mogelijkheden zijn, wat je beperkingen zijn en welke stappen je kunt zetten om hier op een constructieve manier mee om te gaan.

De analyse wordt door ons in een persoonlijk gesprek met je besproken en wij maken samen met jou een stappenplan om “verandering” in gang te zetten. Je krijgt dit stappenplan en een samenvatting van de analyse mee naar huis.

Het afnemen van de analyse kost je 10 minuten en gebeurt door het invullen van een keuzeformulier via internet. Je ontvangt van ons een email met een linkje waardoor je in een afgeschermde omgeving terechtkomt waar je het keuzeformulier kunt invullen. Je doet dit gewoon thuis. Wanneer je geen internet hebt sturen wij het formulier naar je op, vul je het in en stuur je het weer naar ons terug.

Wij werken de analyse vervolgens uit en gaan deze in een persoonlijk gesprek met je doornemen en bespreken. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging. Dit persoonlijke gesprek duurt ongeveer 4 uur en vindt plaats op een tussen ons af te spreken locatie.

De kosten van deze analyse ( PPA Analyse voorbeeld ) inclusief gebruik licentie voor meerdere modules, voorbereiding, bespreking, stappenplan en samenvatting bedragen 450,00 Euro (incl. btw) maar exclusief eventuele reiskosten.